Talmácsi Gábor új szerepkörben tér vissza a képernyőkre


Hirdetés

Hazánk egyetlen világbajnok gyorsasági motorversenyzője, Talmácsi Gábor új szerepkörben tér vissza a képernyőkre. 2017-től a TV2 Médiacsoporthoz tartozó Spíler TV számos autó- és motorsport sorozat eseményeit közvetíti élőben.

Hirdetés

A MotoGP futamok alkalmával versenyhétvégéről versenyhétvégére találkozhatnak majd a nézők szakkommentátorként Gáborral, aki a sorozatban eltöltött személyes tapasztalatával fűszerezi meg az amúgy is izgalmas és látványos versenyeket.

Talmácsi Gábor: 

Hirdetés

“Mikor a Spíler TV Megkeresett, hogy közvetítsem a MotoGP futamait a magyar nézőközönség számára, gondolkodás nélkül mondtam igent. Kihívás lesz számomra, hiszen teljesen új szerepben fogom kipróbálni magam, a képernyő új oldalán. Ennek ellenére nagyon várom, hogy a személyes tapasztalataimat és sztorijaimat megoszthassam a rajongókkal, hiszen több mint 10 évet töltöttem el ebben a fantasztikus és különleges világban és sok érdekes tapasztalatot szereztem.”

Hirdetés
Hülkenbergnek most minden szép és minden jó

Hülkenbergnek most minden szép és minden jó

Vegyes napot zárt szombaton a Renault az Ausztrál Nagydíj időmérőjén, a két versenyző közül Nico Hülkenberg mutatott sokkal jobb teljesítményt. A német ennek megfelelően elégedett is.

Cikk archívum...