MotoGP: Lorenzo még mindig nem tud megbarátkozni a Ducatival!


Fotó:XPB
Hirdetés

Jorge Lorenzo elismerte, hogy valami még mindig nincs rendben a ducatis váltásával, hiszen a második tesztnapon is szenvedett Ausztráliában.

Hirdetés

A háromszoros bajnok tavaly novemberben próbálhatta ki először a Ducatit a Yamaha után, azonban az idei első teszten a spanyol komoly nehézségekkel szembesült. Bár az első háromnapos teszt során folyamatosan előrelépett, Ausztráliában tegnap 11., ma 15. lett. Már csak négy tesztnap maradt Lorenzónak és a Ducatinak, hogy megoldják a gondjaikat. 

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

“Valami még mindig nincs rendben, és még mindig nem jöttünk rá, mi is pontosan. Valamit fel kell fedeznünk, ami lehetővé teszi a gyorsabb kanyarodást, hogy több gázt adhassak, és általánosságban is jobb legyen a kanyarsebességem.”

“A Ducatinak nem éppen a legjobb a kanyarsebessége, de jelenleg Alvaro (Bautista) a legtöbb kanyarban sokkal gyorsabb a 2016-os motorral, mint én, szóval meg kell értenünk, mi folyik itt.”

Lorenzo végül 1.350 másodperccel yamahás utódja, Vinales mögött végzett, és igazából nincs mibe kapaszkodnia – egy körön és hosszútávon is sokkal lassabb az olaszokkal.

“Ha meglenne a potenciál, hogy itt gyorsabbak legyünk, akkor gyorsabban mennénk. Olyan gyorsan próbálunk menni, amilyen gyorsan csak lehet, de jelen pillanatban nagyon messze vagyunk Vinalestől egy körön – versenytempó tekintetében pedig még távolabb.”

“Pozitívum, hogy mindennap gyorsabbak vagyunk, és talán holnap több 1:30-as kört tudok majd futni, és talán az 1:29 is meglesz.”

Hirdetés
Cikk archívum...