MotoGP: Ejtették Rossi jogi ügyét a szurkoló ellen!


Fotó:XPB
Hirdetés

A jogi ügyet ejtették, mely Valentino Rossit és egy szurkolót érintett a szezonzáró valenciai versenyhétvégén történtek miatt.

Hirdetés

Az olasz versenyzőt azzal vádolták, hogy szándékosan lökte meg Ana Cabanillast, egy szurkolót Puerto de Santa Maria városából, amikor egy robogón a garázsba tartott a novemberi valenciai hétvége szombati napján.

Hirdetés

Cabanillas, aki épp képeket készített egy szelfibottal az incidenskor, úgy döntött jogi útra tereli az ügyet Rossival, hiszen a videó az Interneten széles körben elterjedt. A requena-i bíróság kezdte meg az eljárást.

Miután a hölgy azonban nem tudta megfelelően definiálni a bűncselekményt, az ügyet ejtették a bíróságon. 

A valenciai bíróság jelentése szerint a szurkoló a Yamaha versenyzőjének “rossz modorára” hivatkozott, anélkül, hogy kitért volna az ütlegelésre vagy egyéb bántalmazásra.

Vagyis a bíró úgy döntött, Cabanillas leírása szerint Rossi viselkedése nem minősül bűncselekménynek.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A japánok jobbnak látták, ha időben gondoskodnak a kellő készletről, és szerdán megérkezik a negyedik hajtáslánc Barcelonába. Az utánpótlásra szükség van, mert a második motort vették ki két nap...

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...