MotoGP: Dovi nem vesz vissza Lorenzo mellett!


Fotó:XPB
Hirdetés

Az olasz versenyző egyértelművé tette, számára nem jelent különbséget, hogy Lorenzo érkezik a Ducatihoz: Ő nem lesz második számú versenyző, hiszen mindig az első helyet célozza meg.

Hirdetés

2016 kemény év volt Andrea Dovizioso számára. Bár sikerült győzelmet aratnia hét év után, de közben sok dobogós helytől is elesett. Idén azonban minden megváltozhat, ugyanis a Ducati akár a japán motorokkal is versenyre kelhet – különösen Lorenzóval a fedélzeten.

Hirdetés

“Már nagyon izgatott vagyok az idei világbajnokság miatt, amikor is sok dolog megváltozhat az elmúlt évek után. Vinales, akit nagyon tisztelek, Lorenzo győzelemre képes motorjára ül, Lorenzo pedig hozzánk igazolt. Egy nagyon más motor várja itt, míg Iannone erős lehet a Suzukival.” – mondta az olasz La Gazzetta dello Sporttal készített interjúban.

“Valentino és Marquez egyszerűbb helyzetben vannak. És szerintem Vinales is ott lesz az élen.”

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Ami pedig a hazai pályát, vagyis Lorenzo érkezését illeti: “Nagyon örülök Jorge érkezésének: jól ismerjük egymást, 2005-ben már egy csapatban versenyeztünk (250 cc), szóval egy nagyszerű kihívás lesz egyenlő feltételekkel.”

“Nekem is jó lapok vannak a kezemben, és a célom, hogy legyőzzem őt – ha ugyanis előtte leszek, akkor sokak előtt leszek.”

“Az elmúlt két évben a Ducati mottója az volt, hogy fontos a győzelem, de ennél sokkal fontosabb, hogy mindig ott legyünk.”

Hirdetés
Cikk archívum...