Monteiro: ha Muller direkt csinálta, akkor köszönet érte


Hirdetés

Tiago Monteiro beszélt Yvan Mullerrel a verseny után, aki nem jelentette ki konkrétan, hogy direkt engedte volna el a Fő futamon. Amennyiben így volt, a JAS Honda versenyzője köszöni neki a gesztust.

Hirdetés

Monteiro és Muller régóta ismerik egymást, és ez elég nyilvánvalóvá vált az utolsó körben, amikor a visszavonuló bajnok elengedte a hondást, aki ezzel ötödik helyen ért be a célba, harmadik lett összetettben.

„Beszéltem vele a verseny után, és azt mondta: ’Szélesen mentem, te belülre jöttél, úgy éreztem, nagyon agresszív vagy, nem akartam ütközni’. Hogy őszinte legyek, részemről arról szólt az egész: ütközünk, vagy előzök”- idézte fel Monteiro a WTCC Over The Line műsorában.

Hirdetés

„Ezt világossá is tettem, ő pedig értette a dolgot. Sok-sok éven át harcoltunk egymás ellen, iszonyatosan tiszteljük egymást. Tudta, hogy fontos volt ez nekem. Azt nem tudom, azzal tisztában volt-e, hogy ez a harmadik helyet jelentheti nekem, vagy sem. Ugyanakkor azt tudta, hogy nem volt sok értelme zűrt csinálni egy ötödik pozícióból. Nekem fontos volt az ötödik hely. Szép gesztus volt, és ha szándékos, akkor csak megköszönni tudom neki.”

„Úgy tűnt, kisebb hibát vétett, én pedig előnyt kovácsoltam ebből. Majd később ismét beszélünk erről”- jegyezte meg.

„A harmadik hely nem változtatja meg az életed, ez természetes, de fontos, hogy odatedd magad”- mondta. „Jó szezon volt a teljesítményt illetően: két győzelem, sok dobogó.”

Hirdetés
Hülkenbergnek most minden szép és minden jó

Hülkenbergnek most minden szép és minden jó

Vegyes napot zárt szombaton a Renault az Ausztrál Nagydíj időmérőjén, a két versenyző közül Nico Hülkenberg mutatott sokkal jobb teljesítményt. A német ennek megfelelően elégedett is.

Cikk archívum...