Kovalainen nagyon élvezte a tesztet a BMW M4 DTM-mel: gyors a kanyarokban


bmw ag
Hirdetés

Heikki Kovalainen a BMW-nek köszönhetően próbálta ki az idei gépet az EuroSpeedway Lausitzon. A finn versenyző egyelőre csak egy alkalomra szegődött a csapathoz.

Hirdetés

A BMW három versenyzővel tesztelt hétfőtől csütörtökig, mely egyben felkészülés a következő futamra, amit ugyanott rendeznek. Kovalainen mellett Wittmann és Spengler váltotta egymást, a korábbi F1-es pedig megfigyelt és tapasztalt.

Hirdetés

“Legelőször szeretném megköszönni a lehetőséget a BMW Motorsportnak, miszerint vezethettem az autójukat”- kezdte. “Nagyon örültem ennek az érdekes élménynek. Őszintén szólva nem igazán tudtam, mi vár rám, mivel előtte sosem vezettem ilyen autót. Már az első pillanattól kezdve remekül éreztem magam a BMW M4 DTM-ben. Lenyűgöző autó.”

“Természetesen nehezebb, mint egy Forma-1-es, kisebb a teljesítménye, de az aerodinamika nagyon jó, gyorsan tudsz menni a kanyarokban. A csapat sokat segített abban, hogy mindennel boldoguljak. Azonnal látod, mennyire profin dolgoznak. Tényleg élveztem a napot.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...