Íme, 2016 legemlékezetesebb fotói az autó- és motorsport világából


XPB Images
Hirdetés

Korábban láthattátok már oldalunkon az idei év 10 legjobb fotójából készített összeállításunkat, most pedig azon fotókat is megmutatjuk nektek, amelyek a top 10 közé ugyan nem fértek be, de valamilyen okból kifolyólag emlékezetesek lettek.

Hirdetés

Összeállításunk során számos sorozattal találkozhattok majd, hiszen a Nascar, a WRC, a MotoGP, illetve a WTCC éppúgy helyet kapott benne, mint az utolsó futam végéig izgalmakat szolgáltató Forma 1.

Hirdetés

Ahogy az ilyen összeállítások esetében lenni szokott, az öröm, a dráma és az erőfeszítés is megelevenedik a szemünk előtt, így láthatjuk például azt a pillanatot is, amikor Hamilton számára nagy valószínűséggel elúszott az idei év, mint ahogy Rosberg felhőtlen örömét is újra felidézhetjük.

A számos lélegzetelállító fotót magában foglaló összeállításunkat ezen a linken érhetitek el, ha pedig az idei év 10 legjobb fotójára vagytok kíváncsiak, erre a linkre kattintsatok.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A japánok jobbnak látták, ha időben gondoskodnak a kellő készletről, és szerdán megérkezik a negyedik hajtáslánc Barcelonába. Az utánpótlásra szükség van, mert a második motort vették ki két nap...

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...