Hyundai: remek egészségnek örvend a WRC


Hirdetés

Ugyan a Hyundai Motorsport újabb győzelmet bukott el, annak örülnek, hogy a WRC remek formában van, nem egy csapat dominál. Michel Nandan tudja, elérkezik az idő, amikor az i20 is a dobogó csúcsára állhat.

Hirdetés

A Hyundai ismét elszalasztott egy nagy lehetőséget, miután Neuville megtörte a kocsit szombaton, elbukva az első helyet, és csak Rally2-ben folytatta. Hat szakaszt nyert a márka Svédországban, hetet Monacóban, tehát az alapforma adott, de az eredmények még nem adják vissza ezt. 40 pontjuk van összetettben, a harmadik helyen állnak a gyártók között.

„Biztos vagyok benne, úgy fogunk visszatekinteni erre a két fordulóra, hogy azok karakterépítő jellegűek voltak”- mondta a csapatfőnök. „Olyan csapataink vannak, melyek képesek szakaszgyőzelmekért harcolni, olyan autónk, amiben benne van a potenciál a raligyőzelmekhez, és rendelkezünk a harci szellemmel, ami kell a sikerhez. A kirakó darabjai adottak.”

Hirdetés

Nandan gratulált a Toyotának is a gyorsan jött sikerhez. „Szeretném kifejezni legőszintébb gratulációmat a Toyotának, amiért történelmi győzelmet arattak ezen a hétvégén. Ha egy dolog világos két forduló után, akkor az az, hogy a WRC remek egészségnek örvend, hiszen nagy a versengés. Ez egy valódi pozitívum, amit magunkkal vihetünk Svédországból”- összegezte.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...