Huff ételmérgezés miatt nem volt formában Losailban


Hirdetés

Rob Huff ételmérgezés miatt volt rossz állapotban Katarban, és be is vallotta, hogy nem tudott olyan formát mutatni, mint szeretett volna. A JAS Honda versenyzője ennek ellenére dobogóra tudott állni a Nyitó futamon.

Hirdetés

Huff hivatalos lett volna a tegnap esti sajtóeseményre, de nem tudott eleget tenni kötelességének. Később az is kiderült, hogy ételmérgezés volt az oka. Huff egy harmadik és egy nyolcadik hellyel köszönt el 2016-tól, lehet, ez volt az utolsó éve a sorozatban. Összetettben csapattársai mögött végzett: 200 pontot gyűjtött, míg Monteiro 214-et, Michelisz 212-őt. Pechjére Bennani is bejött elé 206 ponttal.

Hirdetés

Okostelefonok 15 ezer forinttól, laptopok pedig 40 ezer forinttól kaphatók!

„Nagyon kemény verseny volt ez számomra, mivel ételmérgezéstől szenvedtem, mióta megérkeztem Katarba”- mondta a 2012-es bajnok. „Így meglehetősen büszke vagyok rá, hogy dobogóra tudtam állni a Nyitó futamon – ez volt a hatodik idén -, különösen úgy, hogy nem voltam valami jó fizikai állapotban a Fő futamot követően. Nyolcadik lettem a második versenyen, eltalált valaki a rajtnál – nem éppen ezt akartam, de a dobogó örömmel töltött el.”

Hirdetés
Cikk archívum...