Az amerikai bajnok szerint Alonsónak nincs szüksége tanácsokra Indy előtt


LAT Images
Hirdetés

Kurt Busch, a nagy amerikai bajnok, aki az Indy 500-on is elindult már, azonnal felajánlotta segítségét Fernando Alonsónak az indy-s debütálására – bár szerinte a spanyolnak nem nagyon lesz szüksége rá.

Hirdetés

Busch, 2014-ben indult az Indy 500-on, ahol végül hatodik lett az Andretti Autosport színeiben. Busch – aki abszolút megérti Alonsót, hiszen maga is több szériában versenyzett már – úgy érzi, a kétszeres F1-es bajnok könnyen alkalmazkodik majd az Indy-hez.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

“Nem sok tanáccsal szolgálhatok egy Forma-1-es bajnoknak.” – kezdte Busch – “Szerintem tökéletesen megoldja a helyzetet. Nagyon jól megy majd. Ő egy versenyző. Tudja, mi kell. A pályafutása tökéletes pontjánál jár, hogy kipróbálja magát az Indy 500-ban, úgy hogy nincs semmilyen ovál pályás tapasztalata – legalábbis a tudomásunk szerint.”

“Jól felkészül. Láttam, hogy május 3-án tesztel majd. Ez kicsit olyan, mintha újonc lenne. Az Andretti csapat pedig nagyszerű munkát végez majd neki. Engem is nagyon jól kezeltek, és tiszteletben tartották a tapasztalatomat. Alonso esetében is így lesz.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
Szabó Krisztián második Portugáliában

Szabó Krisztián második Portugáliában

Egy nagy csatában kiharcolt második helyet ért el a címvédő Szabó Krisztián a ralikrossz Európa-bajnokság Super 1600-as kategóriájának idei első versenyhétvégéjén a portugáliai Montalegrében.

Cikk archívum...