24H Dubai: Kubica neve az autón, magyar csapat a mezőnyben


fotó:24h series
Hirdetés

Robert Kubica bejelentkezett a Dubai Autodrome-ról, ahol a 24H Series idei első futamát tartják. Bódis Kálmán révén magyar induló is lesz a mezőnyben ezen a hétvégén.

Hirdetés

„Ma érkeztem meg Dubaiba”- írta Kubica kedd este a Facebookon. „Holnap lesz egy 90 perces tesztünk, amikor megismerem a számomra új helyszínt. A videók alapján kihívást jelent a pálya. Majd holnap meglátjuk, amikor beülök a volán mögé a Förch Racing csapatával”- zárta sorait a lengyel.

Hirdetés

Kubica egy GT3 R Porschével fog indulni, csapattársai: Marcin Jedliński, Robert Lukas, Santiago Creel, Wolf Henzler. A csapat másik autója szintén GT3-as Porsche, de Cup kivitel.

Bódis Kálmán a Silver Stinggel indul Dubai-ban, három csapattársa között ott van a holland Jaap Van Laagen is, aki a WTCC-ből és a Porsche Carrera Cupból lehet ismerős. Másik két társa Wolfgang Kaufmann és Heino Bo Frederiksen lesz a 207-es rajtszámot viselő, 3800 köbcentis versenykocsival a Bovi Motorsport színeiben. Bódisék az SP2-es géposztályban szerepelnek.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Visszavonult, de mégsem 3. rész: Nigel Mansell

Visszavonult, de mégsem 3. rész: Nigel Mansell

Nem Felipe Massa az egyetlen a Forma-1 történetében, aki először úgy dönt, hogy visszavonul, később mégis visszatér: korábban ugyanezt megcsinálta Niki Lauda, Alan Jones, Nigel Mansell, Michael Schumacher és...

Hirdetés
Cikk archívum...