WOW: A Forza Horizon első része még mindig fullos


Hirdetés

Íme egy összehasonlító videó a Forza Horizon első, második és harmadik részéről, benne a legendás Nissan Skyline GT-R (R34) gépállattal és a szintén durva Lamborghini Aventadorral.

Hirdetés

A Forza Horizon nagy múltra tekint vissza, mely azoknak nyújt alternatívát, akiknek a Gran Turismo, vagy immáron a Forza Motorsport „túl szimulátoros” és inkább önfeledt csapatásra vágynak egy részlet gazdag környezetben.

Nos, a Forza Horizon eddig megjelent részei valóban ezt adják számunkra, miközben a grafikára enyhén szólva sem lehet panaszunk.

Hirdetés

Ezúttal egy remek összehasonlítást hoztunk el számotokra, benne az első, a második és a nemrég megjelent harmadik résszel, amit természetesen a konzolokszervize.hu-nál megvásárolhattok Xbox One-ra ezen a linken keresztül, ráadásul két különböző csomagban.

Most pedig jöjjön a két összehasonlító videó, benne a Nissan és a Lamborghini csodálatos gépével.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...