Watch Dogs 2 grafikai összehasonlítás: PS4 Vs. Xbox One Vs. PC


Hirdetés

A következő összeállításban megnézhetjük azt, hogy a Watch Dogs legújabb része mire képes grafikailag a next-gen konzolokon és PC-n.

Hirdetés

PC-re kicsivel később vált elérhetővé a Watch Dogs 2, de a szerkesztőségi tapasztalatunk szerint is érdemes volt rá várni, mely rendkívül szép képi világot hozott el számunkra, független attól, hogy Xbox One-on és PS4-en is nagyon szépnek mondható a játék.

A készítők azonban most nem egy rosszul portolt verziót dobtak piacra! Sőt, a PC-s verzió grafikai szempontból különleges beállítási lehetőségeket kapott, amiket az NVIDIA kártyatulajdonosok élvezhetnek a leginkább.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Azzal, hogy a játékmenet is nagyon élvezetesre és változatosra sikeredett, nem kérdés, hogy az év egyik legjobb címével állunk szemben, ami egyértelműen megéri az árát, legyen szó a konzolos, vagy az erősebb, és szebb PC-s verzióról.

Igen, nagy matek nem kellett hozzá, hogy ezek után megállapítsuk, a PC-s verzió néhol sokkal szebb tud lenni, de ennek gépigénye is van, míg a next-gen konzoloknál erről nincs szó. Kompromisszum… 

További részletek és információk a Watch Dogs 2 PS4-es, Xbox One-os és PC-s verziójáról.

Ezek után nézzük meg azt, hogy a Watch Dogs 2 mire képes grafikailag a különböző platformokon.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...