Videón Hamilton szereplése az új Call of Duty-ban: no komment


Hirdetés

Fogalmazzunk úgy, hogy ennél mindenki többet várt, és Lewis Hamilton egyelőre nagyon az elején jár ennek a színészkedésnek…

Hirdetés

Lapunk korábban már több alkalommal is beszámolhatott Hamilton vendégszerepléséről a legújabb Call of Duty játékban, az Infinite Warfare-ben.

Hirdetés

Eddig csak képeket láthattunk a nagy kalandról, most azonban videós formában is megkaphattuk azt, amit sokan nagyon vártak már. Az új CoD hivatalosan is elstartolt a gamerek számára és sok időnek nem kellett eltelnie ahhoz, hogy felfedezzük benne Hamilton virtuális mását.

Sajnos ennél mindenki többet várt, és Lewis összességében egy gyengébb szinkront hozott össze. Ezzel együtt sok kritikát is kapott, de bízzunk benne, hogy ha ezzel is akar foglalkozni a jövőben, akkor fejlődni fog…

A Call of Duty sorozat új része PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is elérhető. Ezen a linken a konzolokszervize.hu-n keresztül ingyenes kiszállítással vásárolhatod meg.

És akkor a videó a „nagy szereplésről” a háromszoros F1-es világbajnokkal

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...