Rendkívül látványos játékmenet videók érkeztek: Gran Turismo Sport


Hirdetés

A gamerek most dőljenek hátra és élvezzék a Gran Turismo Sport látványvilágát, mely egy igazi szimulátor lesz a konzoltulajdonosok számára.

Hirdetés

Szerkesztőségünk folyamatosan beszámol az új Gran Turismo játék híreiről, amiben semmi furcsaság nincs, hiszen egy rendkívül nagynevű és igen erős címről beszélünk, ami egyértelműen a legjobb autós játéknak számít a konzolok történelmében.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A GT a szimulátorok világát célozza meg, ami első hallásra kissé viccesen hangozhat, mivel ismerjük a konzolok korlátait, de a készítők időről időre túlszárnyalják a képzeleteinket.

A jövőre megjelenő Gran Turismo Sport esetében ez különösen igaz, mely a káprázatos next-gen grafika mellett nagyon élethű szimulációs élményt kínál számunkra. A PS4-tulajdonosok már előre dörzsölhetik a tenyereiket, miközben a pc-sek és az xbox-os társadalom ezúttal is ki fog maradni a körből.

A game már előrendelhető a konzolokszervize.hu-nál, és ezen a linken keresztül további információkhoz juthatsz, kezdve az újdonságokkal.

És akkor jöjjenek azok a bizonyos videók, melyek megmutatják számunkra azt, hogy mi várhat ránk. Fontos megjegyezni, hogy ez nem a végleges változat, tehát valószínűleg a Gran Turismo Sport még szebb és még jobb lesz, amikor megjelenik. Hivatalos megjelenési dátumot egyelőre nem kapott a játék.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...