Radical RXC Turbo – egy újabb csoda a Forza Horizon 3-ban


Hirdetés

A Forza Horizon 3 már eddig is számos extra tartalommal elkápráztatta a rajongókat, év elején pedig érkezett az újabb csomag, amely ismét nagyszerű dolgokat tartogatott.

Hirdetés

A csomag keretein belül olyan modellek érkeztek, mint a BMW i8, a Volvo V60 Polestar, az 1972-es Ford Falcon XA GT-HO, a ’87-es Nissan Skyline GTS-R, a Ford F-150, a Bentley Bentayga, vagy épp az alábbi videóban látható pályára készített szörnyeteg, a 2015-ös Radical RXC Turbo.

A tökéletesen kiegyensúlyozott sportautó motorházteteje alatt a Ford 3.5-literes Ecoboost erőforrása dübörög, ami a kiváló aerodinamikai tulajdonságokkal társulva 3 másodperc alatti 0-100-as gyorsulást és 280 km/órás végsebesség elérését teszi lehetővé.

Hirdetés

Hogy milyen egy ilyen modellel a népszerű játékban száguldozni, azt az alábbi videóban most te is megtekintheted, ha viszont személyesen is kipróbálnád, akkor partnerünk, a konzolokszervize.hu a te embered.

 
Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A japánok jobbnak látták, ha időben gondoskodnak a kellő készletről, és szerdán megérkezik a negyedik hajtáslánc Barcelonába. Az utánpótlásra szükség van, mert a második motort vették ki két nap...

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...