Mától már mobilon is élvezhetjük az F1 2016 által nyújtott élményeket


Hirdetés

A 2016-os Forma 1-es szezont feldolgozó hivatalos játék mától már az iOS operációs rendszert futtató mobil eszközökre is letölthető, míg az Androidos tábornak sem kell már néhány hétnél tovább várnia rá.

Hirdetés

A négy különböző játékmódot felvonultató fejlesztés minden egyes pályát, csapatot és versenyzőt is tartalmaz, így mindenki számára adott a lehetőség, hogy kedvencével vágjon neki a hosszú szezonnak.

A játék megalkotása során kiemelt figyelmet fordítottak a készítők arra, hogy minden eddiginél jobb vizuális megjelenéssel és játékmenettel rendelkező fejlesztés álljon a játékosok rendelkezésére, akik önfeledten merülhetnek bele a futamokba.

Hirdetés

„Az F1 2016 ezen verziója kifejezetten mobil eszközökre készült, de továbbra is konzolszintű élményt nyújt mind a grafika, mind pedig a játékmenet szempontjából”, mondta Ian Flatt, a játék fejlesztését végző csapat egyik vezetője.

Az összes iOS9 és iOS 10 operációs rendszert futtató készülékkel kompatibilis játékot az App Store-ból tudjátok letölteni, de aki inkább PC-n, PS4-en, vagy Xbox One-on szeretné átadni magát az élvezeteknek, az ezen a linken csaphat le a számára megfelelő változatra.

 
Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...