Lebuktak: Így fog kinézni a Project CARS 2!


gtplanet.net
Hirdetés

Felkerült a YouTube-ra egy nem hivatalos trailer az egyik legjobban várt autós szimulátorról, a Project CARS 2-ről, így ízelítőt kaphatunk belőle, hogyan fog kinézni a játék. Jól.

Hirdetés

Egy olyan videó került fel a YouTube-ra, aminek valószínűleg (még) nem szabadott volna: egy nem hivatalos trailer videó a Slightly Mad Studios játékáról, a Project Cars 2-ről. Egyelőre kezeljük helyén a videót (nem véletlenül szerepel az előző mondatban a “nem hivatalos” kifejezés), ráadásul az SMS sem erősített meg egyelőre semmit, de jelen pillanatban ezek az első képkockák a hivatalosan 2017-ben piacra kerülő játékból.

Hirdetés

Maga a trailer 0:55-nél indul, és látszik rögtön az elején az új Ford GT és a McLaren P1 GTR. Ezután egy havas pályából kapunk ízelítőt, amelyen egy Mercedes-AMG C63 Coupéval küzdenek előre a lehető leggyorsabban. Újdonság lesz, hogy bekerül a játékba a napszakok és az időjárás változása is, ami például a Gran Turismo-sorozatban még nincs benne. Komoly kihívás lesz így például a hosszútávú versenyzés, amikor verseny közben egyszer csak elkezd majd esni az eső…

Az autók, amik a videóban feltűnnek, a következők:

– 2017 Ford GT

– 2016 McLaren P1 GTR

– 2016 Mercedes-AMG C63 Coupé

– 2016 Lamborghini Huracan LP620-2 Super Trofeo

– 2017 Ford F-150 Raptor

– 1984 Ferrari 288 GTO

– 2016 MINI RX Supercar

– 1979 Porsche 935 K3

– Datsun 240Z Race Car

– 1994 Jaguar XJ220S

Úgy néz ki tehát, hogy a játékban most már sokkal szélesebb skáláról válogathatunk autókat, és az eredeti játékhoz képest ezúttal bekerül egy Ferrari is. Ugyancsak piros pont jár a készítőknek azért, hogy belekerült egy 1979-es Porsche 935 K3, ezen kívül pedig összességében is elmondható a játékról, hogy vizuálisan előrébb tudott lépni elődjéhez képest.

Amennyiben a második rész megjelenése előtt szeretnél szert tenni némi tapasztalatra a játékkal kapcsolatban, látogass el partnerünk, a konzolokszervize.hu oldalára, ahol az első rész PC, PS4 és Xbox One platformokra készített változatát is megvásárolhatod.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...