Konzolok, játékok és minden, ami game: jön a Black Friday gamerek számára


Hirdetés

A konzolokszervize.hu is kiveszi a részét a Black Friday akcióból, ami tartogat pár igazán jó ajánlatot számotokra.

Hirdetés

Magyarországon is nagy őrület lett a Black Friday, ami mögött sokszor valóban nagy akciók, leárazások állnak. A kedvenc konzolboltunk, a konzolokszervize.hu is betáraz számotokra pár remek ajánlattal, amiket ezen a héten pénteken érhettek el.

Hirdetés

Mi, akik hónapok óta VIP-nak érezhetjük magunkat a srácoknál, akik a vásárlókhoz hasonlóan mindenben a segítségünkre vannak, megkaptuk azt a bizonyos listát, melyen a Black Friday akciók szerepelnek, és azt kell mondjuk, van pár igazi finomság, aminek igencsak örülni fogtok…

hirlevel_szeles_black

A játékok mellett a konzolok is felkerültek erre a bizonyos listára, és remek árcédulával.

Szóval mindenképpen érdemes lesz figyelemmel követnetek a konzolokszervize.hu hivatalos oldalát, és legyetek résen, mert a nagyobb leárazásoknál nyilvánvalóan korlátozott számban lesznek elérhetőek a különböző termékek.

Black Friday ide, vagy oda, folyamatosan érdemes látogatni a konzolokszervize weboldalát, hiszen mindig megpróbálnak valamivel a kedvetekben járni. És ezek sokszor szintén akciókhoz, leárazásokhoz köthetők.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...