Karácsonyi konzolakció: menő PS4-es csomag


Hirdetés

Nyakunkon a karácsony, és ideje a jobbnál jobb ajánlatok közül válogatnunk, hiszen nem mindegy, hogy mi kerül a fa alá…

Hirdetés

Nemrég a Black Friday miatt őrülhettünk meg, de a konzolokszervize.hu számára ezzel nem értek véget az akciós csomagok gyártása.

A kedvenc konzol-és pc-boltunkban bőven van miből válogatnunk, és karácsony közeledtével egyre több az akciós, leárazott termék, vagy épp a nagyon jó ajánlat, kezdve a játékokkal, vagy a különböző konzolos csomagokkal.

Hirdetés

Mostanában nagyon nagy sláger lett a Sony next-gen konzoljának slim verziója az 1TB-os tárhelyével. Ezzel kapcsolatban is van egy erősebb, igencsak jó ajánlat, benne ajándék játékokkal, és nem is eggyel… Sőt, négy játékot is kaphatunk a csomaghoz!

A részletekért és az ajánlatért kattints erre a linkre, és nézz körül az oldalon, mert ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen számos más akció vár rád, lehet érdekes számodra karácsony előtt.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...