Így fejlődött az autók hangja a Forza Horizon sorozatban


Hirdetés

A Forza Horizon 3 minden téren szintet lépett az előző részekhez képest, ez pedig csak azért történhetett meg, mert a készítők minden részletre kiemelt figyelmet fordítottak.

Hirdetés

Nem először számolunk már be oldalunkon a Forza-sorozat tagjaival kapcsolatos hírekről, és minden bizonnyal nem is utoljára tesszük mindezt, hiszen a Microsoft Studios által kiadott minden egyes részt a legjobb autós játékok között tartanak számon, amin meglepődni egyáltalán tudunk.

Hirdetés

A Forza Horizon sorozat már a harmadik részénél tart, és mivel a készítők nem elégedtek meg az első rész sikereivel, folyamatos javulás figyelhető meg a folytatások esetében is, hiszen a játékmenet, a grafika és a hang is a kornak megfelelően fejlődik.

Utóbbiról most az alábbi videónak köszönhetően könnyedén megbizonyosodhatunk, hiszen az eddigi három rész hanghatásai kerülnek összehasonlításra, mindez pedig egy Ferrari F12berlinetta hathatós közreműködésével.

Amennyiben kedvet kaptál a játékhoz, a konzolokszervize.hu weboldalán a legújabb részt is beszerezheted, miközben a korábbi epizódokhoz akár konzollal együtt, csomagban is hozzájuthatsz.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...