Hóban csapatni egy Ferrari Enzóval? A Forza Horizon 3-ban már ezt is lehet!


Hirdetés

A különböző játékfejlesztők és stúdiók gyakran beleesnek abba a hibába, hogy készítenek egy nagyszerű játékot, majd magára hagyják azt. Szerencsére a Microsoft Studios háza táján nem így gondolkodnak.

Hirdetés

Bár a Forza Horizon 3 önmagában is egy lenyűgöző alkotás, amivel órákat, sőt napokat és heteket is gond nélkül el lehet játszani, az sosem árt, ha a készítők időnként némi újdonsággal lepik meg a felhasználókat.

Így gondolták ezt a Microsoftnál is, és a téli szezon alkalmából elérhetővé tették a Blizzard Mountain kiegészítőt, amely elhozza a játékosoknak a havas, jeges környezetet, az extrém magasságot, és az új versenyeket, miközben nyolc új autó is bekerült a kínálatba, köztük a 2016-os Ford „GYMKHANA 9” Focus RS RX is.

Hirdetés

Egy ilyen modellel azonban túl könnyű lenne boldogulni a nehézkes időjárási körülményekkel, ezért az alábbi videó készítői úgy gondolták, ezúttal egy Ferrari Enzóval leselkednek neki az izgalmas feladatnak, amely végül egy látványos kalanddá változott.

Ne feledd, még most sem késő beszerezni az Xbox One és PC platformokon elérhető játékot, amit most parterünknél, a konzolokszervize.hu-nál is megvásárolhatsz.

https://www.youtube.com/watch?v=2p-Zbl38j5k>

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...