Forza Horizon 3: itt vannak az új verdák


Hirdetés

A 2017-es év egy igencsak menő autós csomaggal indul a Forza Horizon 3-ban, melynek részeként a BMW i8 is elérhetővé válik.

Hirdetés

A Forza Horizon 3 a mi szerkesztőségünket is függővé tette, ami nem csoda, hiszen mind grafikailag, fizikában és élvezhetőségben is a legjobb epizódról beszélünk. És akkor a jobbnál jobb motorhangokról még nem is beszéltünk.

A Forza készítői azonban nem elégednek meg ennyivel és időről időre új tartalommal állnak elő. A havas csomag után itt a világhíres „Rockstar” csomag, ami összesen 7 új autót tartalmaz.

Hirdetés

– 2015 BMW i8
– 2015 Volvo V60 Polestar
– 2016 Radical RXC Turbo
– 1972 Ford Falcon XA GT-HO
– 1987 Nissan Skyline GTS-R (R31)
– 2014 Ford #11 Rockstar F-150 Trophy Truck
– 2016 Bentley Bentayga

A Forza Horizon 3 ezen a linken keresztül érhető elő Xbox One-ra, ami az autós játékok közül egyértelműen a legjobb választás.

És akkor jöjjön a bizonyos trailer, benne 7 totálisan fullos verdával! A BMW i8 már most a személyes kedvencünk, bár a Radical RXC Turbo is több mint vonzó…

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...