Forza Horizon 3: itt a havas csapatás, óriási lett!


Hirdetés

Már játszható a Forza Horizon 3 havas kiegészítője, mely a vártnál is jobban sikerült. Karácsonyi hangulat a kedvenc autós játékodban.

Hirdetés

A Forza Horizon 3 hatalmas durranás lett, mely grafikában és játékmenetben is komoly előrelépést jelentett. És immáron a PC-tulajdonosok is szabadon élvezhetik a Microsoft-exkluzív game előnyeit.

A készítők a game megjelenése óta több extra tartalmat tettek elérhetővé, köztük menőbbnél menőbb verdákkal. Szerencsére karácsony közeledtével ismét növelték a tétet a srácok, és egy havas kiegészítővel álltak elő.

Hirdetés

A Blizzard Mountain már tölthető és játszható, ami valóban jobban sikerült, mint azt sokan várták, pedig így is magas volt a léc. A havas környezet mellett új verdákat is kapunk, amikkel szenzációs versenyeket futhatunk, akár a barátaink ellen online multiplayer módban.

Szóval minden adott ahhoz, hogy még inkább beleszeressünk a Forza Horizon 3-ba, mely ezen a linken keresztül érhető el. És ami még ennél is jobb hír, a konzolokszervize.hu karácsonyi ajánlatának részeként akciós áron vásárolhatjuk meg Xbox 360-as csomagot, benne a Forza korábbi részével.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...