WOW: F1-es gyorsulási verseny az idei és a 2012-es Renault között! V6 Vs. V8

Hírek


Hirdetés

A Renault Sport F1 Team egy igazán látványos videóval állt elő, melyben a V6-os és a V8-as gépe került középpontba.

Hirdetés

Mint ismeretes, 2014 óta az új generációs V6-os turbó erőforrások vannak érvényben, melyek azóta nagyon sokat fejlődtek teljesítményben, de nyilvánvalóan hangban soha nem fogják tudni visszaadni azt, amire a V8, vagy a legendás V10-es egység volt képes.

Hirdetés

A Renault gyári csapata Silverstone-ban forgatott, és ha már ott volt, összehozott egy érdekes és látványos párbajt a két autója között.

Az egyik oldalon ott volt a 2016-os R.S. 16 Hibrid, míg a másikon a 2012-es E20, melyben még a V8-as dolgozik. Ezzel a konstrukcióval versenyzett Kimi Räikkönen a visszatérésekor, aki több dobogós helyezést és egy győzelmet is szerzett vele. A finn „Jégember” az év végén harmadik lett.

Most pedig akkor nézzük a párbajt, a gyorsulási versenyt a két generáció között

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Nem Felipe Massa az egyetlen a Forma-1 történetében, aki először úgy dönt, hogy visszavonul, később mégis visszatér: korábban ugyanezt megcsinálta Niki Lauda, Alan Jones, Nigel Mansell és Michael Schumacher...

Hirdetés
A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber 2018-ban a Mercedes, vagy a Honda motorjaival folytathatja tovább, miután valószínűleg nem újítja meg a szerződését a Ferrarival.

Cikk archívum...