Wolff szerint Wehrlein nem lenne jó választás Hamilton mellé

Hírek


Hirdetés

Toto Wolff nem szeretné, ha a Mercedes következő évi szezonja a házon belül instabilitásról és viszálykodásról szólna, ezért olyan csapattársat keresnek Hamilton mellé, aki az egységet és a harmóniát sem veszélyezteti.

Hirdetés

Ma már csak két név szerepel azon a bizonyos listán, ez a kettő pedig nem más, mint Pascal Wehrlein és Valtteri Bottas. Utóbbi jelen pillanatban még a Williams versenyzője, előbbi pedig ideális opció lehetne a Mercedes számára, hiszen saját programjuknak a tagja, ám mégsem szeretnék, ha náluk vezetne, most pedig az is kiderült, hogy miért.

Hirdetés

A Mercedes csapatvezetője ugyanis szeretné elkerülni azt, ami a McLarennnél 2007-ben Alonso és Hamilton között lejátszódott, vagyis hogy egy rendkívül fiatal, szinte tapasztalatlan versenyző megérkezik a csapathoz, hogy aztán nem sok tiszteletet mutatva szálljon szembe idősebb és tapasztaltabb csapattársával. A McLarennél ugye pontosan ez történt, és ennek köszönhetően, – bár egyértelműen övék volt a leggyorsabb autó – egyik pilótájuk sem tudta bezsebelni a világbajnoki címet, ami végül a nevető harmadik, Kimi Raikkonenhez vándorolt.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Wolff a német express.de lapnak úgy nyilatkozott, hogy a “Hamilton-Wehrlein páros egy időzített bomba lenne”, ami nem épp a legjobb forgatókönyv számukra. Ezen szavak után nehéz elképzelni, hogy bármilyen körülmények között is számítanának a fiatal tehetség szolgálataira, az pedig, hogy egyes hírek szerint Massa már a jövő évi Williams-es szerződését is aláírta, csak még egyértelműbbé teszi a dolgokat.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
Brown megvédte a McLaren új festését

Brown megvédte a McLaren új festését

A McLaren festése, amit 2017-re választott, megosztotta a csapat rajongóit a közösségi média különböző felületein. Zak Brown, a csapat ügyvezető igazgatója megvédte a színválasztást.

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...