Webber: Ricciardo ott van a legjobb három versenyző között

Hírek


Hirdetés

A korábbi Forma 1-es versenyző szerint honfitársa, Daniel Ricciardo ott van a mezőny három legjobb versenyzője között, és mivel véleménye szerint ő nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt 2016-ban, idén a bajnoki cím elhódítására is jó…

Hirdetés

Amikor a 2017-es szezon kezdetét veszi Melboure-ben, Mark Webber is ott lesz a paddockban, ha más miatt nem is, tévés kötelezettségei miatt mindenképpen. A korábban 215 alkalommal rajthoz álló versenyző szerint 27 éves honfitársa idén akár bajnoki címről szóló álmokat is dédelgethet.

Hirdetés

A kilencszeres nagydíjgyőztes az alábbiakat mondta: „Senki sem nyújtott egyenletesebb teljesítményt Daniel Ricciardónál 2016-ban.” A számok ezt bizonyítják is, hiszen ő volt az egyetlen, aki mind a 21 futamot pontszerző helyen fejezte be, legutóbb pedig 2015-ben, Sochiban nem sikerült ezt megtennie.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

„Számomra Dainel az egyik legjobb versenyző, biztos vagyok benne, hogy ott van a világ három legjobbja között. Most, hogy Rosberg helyére szinte biztosan egy nála gyengébb versenyző érkezik, ha a Red Bull olyan jó autót épít, mint abban sokan reménykednek, akkor biztosan harcban lesz a világbajnoki címért.”

Hogy Webber jóslata végül beigazolódik-e, azt egyelőre még nem tudni, mindenesetre Hamilton mellett vélhetően a Rosberg helyére érkező versenyzőnek is lesz ehhez egy-két szava.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A japánok jobbnak látták, ha időben gondoskodnak a kellő készletről, és szerdán megérkezik a negyedik hajtáslánc Barcelonába. Az utánpótlásra szükség van, mert a második motort vették ki két nap...

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...