Videós összefoglaló videó az FIA Gáláról: Rosberg és a bajnoki trófea

Hírek


Fotó: Xpb
Hirdetés

Az idei FIA Gála esemény házigazdája Bécs volt, ahol a Mercedes német versenyzője átvehette az F1-es bajnoki trófeáját.

Hirdetés

Nico Rosberg 10 évet várt arra a Forma-1-ben, hogy bajnok legyen. Ez most sikerült neki, ráadásul a Mercedesszel, aminél különlegesebb nem lehet számára, hiszen a honfitársaival tudott nyerni.

A világbajnoki címe egyvalami miatt biztosan különleges marad, hiszen nem sokkal azután hogy felért a csúcsra, bejelentette a visszavonulását, ami nyilvánvalóan gyakorlatilag mindenkit sokkolt.

Hirdetés

A német azonban döntött, és befejezi a versenyzést, miután a családjára akar koncentrálni. Legalábbis ez a hivatalos verziója a történetnek, aztán lehetséges, hogy később több mindent meg fogunk tudni erről.

Most pedig érkezzen az a bizonyos összefoglaló videó az FIA Gáláról, benne Rosberggel, és az F1-es trófeával, amit az édesapja még 1982-ben hódított el a Williamsszel. Már két bajnok van a családban…

A VIDEÓ ELÉRÉSÉHEZ NINCS MÁS DOLGOD, MINT ERRE A LINKRE KATTINTANI

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...