Vettel szerint a Ferrari kihasználhatná a benne rejlő “szupererőt”!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

Sebastian Vettel szeretné, ha a Ferrari kihasználná a csapatban rejlő “szupererőt” – vagyis a hihetetlenül szenvedélyes támogatást, amit Olaszországban kapnak.

Hirdetés

A Ferrari hatalmas támogatást élvez az olasz közönségtől, és a tifosik minden évben legendás hangulatot teremtenek az Olasz Nagydíjon. Ami az idei szezon legjobb pillanatait illeti, Vettel Monzát emelte ki – szerinte ugyanis ezt a szenvedélyt a Scuderia a jövőben a hasznára fordíthatná.  

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

“A legjobb pillanat számomra egyértelműen a monzai dobogó volt, ami alapból mindig nagyon különleges, de olyan szerencsés vagyok, hogy egy párszor már felállhattam ott a dobogóra, és a Ferrari versenyzőjeként ez valami igazán egyedi.” – mondta Vettel.

“Idén éltük át a második évünket, így volt összehasonlítási alap. Látszott, hogy nehéz szezonon vagyunk túl, ami alatt sok kritikát kaptunk, néha jókat, néha rosszakat, de látni, hogy a tifosik hogy támogatnak minket és hogy hisznek bennünk egy igazán nagyszerű érzés, valami olyan, mire rengetegszer emlékezni fogunk. Nem vagyunk egyedül.”

“Az olasz nemzet többsége mögöttünk áll, és ez olyan dolog, amit szupererőként írnék le – a jövőben ezt jobban ki kellene használnunk.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber 2018-ban a Mercedes, vagy a Honda motorjaival folytathatja tovább, miután valószínűleg nem újítja meg a szerződését a Ferrarival.

Cikk archívum...