Vettel: “Kimi a legjobb csapattársam!”

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

Sebastian Vettel a Forma-1 hivatalos oldala által szervezett interjúban úgy beszélt Räikkönenről, hogy a finn épp mellette ült.

Hirdetés

Vettel és Räikkönen mindig elmondják, mennyire tisztelik egymást, és mennyire szeretnek együtt dolgozni a Ferrarinál. A német már szuperlatívuszokban beszél a finnről.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Volt már néhány csapattársad, mit gondolsz Kimivel hogy dolgoztok együtt? Jól megy a közös munka?

Vettel: “Szerintem Kimi a valaha volt legjobb csapattársam. Először is kétségtelen a tehetsége, és emellett nagyon könnyű együtt dolgozni vele, nagyon egyenes, nulla bonyodalom, és mint tudod csapattársak között lehet egy kis súrlódás, de nem érzem, hogy köztünk lenne, amitől nagyon élvezetes, hiszen csak a versenyzésre tudsz koncentrálni. Nem kell más miatt aggódnod.”

Räikkönen természetesen faarccal vette tudomásul csapattársa kedves szavait. Mint, ahogy megszokhattuk tőle.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A japánok jobbnak látták, ha időben gondoskodnak a kellő készletről, és szerdán megérkezik a negyedik hajtáslánc Barcelonába. Az utánpótlásra szükség van, mert a második motort vették ki két nap...

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...