Verstappen virágot akart adni először Sebnek, majd Kiminek!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

Max Verstappen nagy elismerésben részesült, ugyanis idén Ő nyerte el a legtöbbször a futam legjobb versenyzője címet a szurkolóktól. Ebből az alkalomból egy csokor virágot kapott, csakhogy…

Hirdetés

Max Verstappen Jenson Button, Felipe Massa, Kimi Räikkönen és Sebatian Vettel mellett interjút adott David Coulthardnak a Forma-1 hivatalos közösségi csatornáján szervezett eseményen.

Hirdetés

A hollandnak ezen közös interjú alatt üzent Bernie Ecclestone, hogy gratuláljon ahhoz, idén a szurkolók őt választották a verseny legjobbjának a legtöbb alkalommal.

Majd a bejátszott kis üzenet után Coulthard felkonferálta Verstappen csokor virágját is, ami az elismerés mellé jár.

Maxnek ezután egy rövid kis beszédet kellett tartania, ami elég váratlanul érte: “Nagyon megtisztelő, hogy virágot kaptam.” – kezdte viccesen – “Nagyszerű szezonunk volt, és boldog vagyok, hogy azt látom, Bernie elismeri. Nagyon örülök. Köszönöm szépen!”

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Ezek után Verstappen bár nagyon örült a virágnak, felajánlotta először Sebnek (aki mellette ült), majd Kiminek. Persze a nagy röhögés közepette…

Miután a két ferraris visszautasította a kedves gesztust, Max hátrasétált a ferraris lányokhoz, és nekik ajándékozta a virágját, mondván, Ő mit kezdjen vele.

A hollandok “úriemberek” – mondták a többiek, amit Verstappen persze azonnal hozzátett, hogy nem minden holland ilyen kedves.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Nem Felipe Massa az egyetlen a Forma-1 történetében, aki először úgy dönt, hogy visszavonul, később mégis visszatér: korábban ugyanezt megcsinálta Niki Lauda, Alan Jones, Nigel Mansell és Michael Schumacher...

Hirdetés
A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber 2018-ban a Mercedes, vagy a Honda motorjaival folytathatja tovább, miután valószínűleg nem újítja meg a szerződését a Ferrarival.

Cikk archívum...