Verstappen tarolt az FIA díjátadón: év személyisége, és akcióembere

Hírek


Fotó: Xpb
Hirdetés

Max Verstappen az előző évhez hasonlóan ismét elismerésekkel a háta mögött hagyhatta el az FIA gálaeseményét.

Hirdetés

Péntek este került megrendezésre az FIA Gála 2016, amikor is a motorsport nagyjai, bajnokai és kiemelkedő versenyzői átvehették a megérdemelt díjukat. Ezen pilóták között szerepelt természetesen Nico Rosberg is, a Forma-1 aktuális győztese, aki azonban óriási meglepetésre visszavonul.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A díjazottak között volt a Red Bull holland ásza is, aki nélkül az idei szezon igencsak unalmas lett volna. Mad Max hatalmas teljesítményt nyújtott 2016-ban, miközben az első négy versenyen csak egy Toro Rossóban ült. Noha semmi köze nem volt az idei Red Bullhoz, azzal azonnal nyerni tudott Spanyolországban, de ezen kívül is voltak még káprázatos teljesítményei.

Mind közül az esős Brazil Nagydíjon látott manőverei voltak a legerősebbek, ami után nem volt kérdés, hogy az „Év Akciója” díjat is a fiatal versenyző veheti át a rajongók szavazatai alapján. A legszebb előzést Rosberg ellen abszolválta a nagy esőben.

És ha mindez még nem lenne elég, az „Év Személyisége” elismerést is Verstappen kapta meg. Ezt a nagyobb motorsportos újságírók szavazatai alapján ítélték meg az FIA bajnokságaiból. Verstappen, aki tavaly az „Év Újoncának” mondhatta magát, nagyon boldog volt az elismerések miatt, és ígéretet tett arra, hogy 2017-ben még keményebb és még merészebb lesz.

Hirdetés
Cikk archívum...