Verstappen szerint természetes lenne, ha Hamilton feltartaná a többieket

Hírek


Hirdetés

Max Verstappen szerint teljesen érthető és természetes taktika lenne, ha Lewis Hamilton az élen autózva megpróbálna versenyt kreálni maga mögött, ezzel növelve esélyeit a bajnoki küzdelemben.

Hirdetés

Maga Hamilton azt mondta tegnap, ennek nem lenne sok értelme, tekintettel a pálya karakterére, de maradjunk annyiban, majd vasárnap meglátjuk, mi lesz a taktika. Christian Horner úgy fogalmazott még szerdán, Hamilton simán feltarthatja a mögötte haladókat, amennyiben úgy alakul a sorrend, és neki ebből előnye származhat. A versenyzője sem látja másként.

Hirdetés

„Persze! Ez az egyetlen esélye, hogy megnyerje a bajnokságot, szóval miért is ne?!”- tette fel a kérdést a Skynak Verstappen. „Ez nem olyasmi, ami csak Lewisra áll. Én is mindig próbálom elérni a lehető legjobb eredményt magamra és a csapatra nézve. Ha látod a lehetőséget, akkor rámész. Természetesen sosem akarsz ütközni, nagyon tisztán akarod csinálni, és így fogunk tenni a versenyen is.”

Ricciardo elmondta, részükről nincs tétje úgymond a dolognak, hiszen a pozíciója stabil a bajnokságban, de ez nem jelenti azt, hogy „meggondolatlanul vagy bolond módon vezetne majd”. „Az biztos, hogy keresni fogom a lehetőségeket”- jegyezte meg.

„Próbálunk olyan közel lenni hozzájuk, amennyire csak tudunk”- mondta ismét Verstappen. „A csomagjuk erős, de azzal, hogy Lewis esetleg feltartja őket, visszatolja ránk, sosem tudhatod, mi fog történni.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...