Verstappen az Év Sportembere lett Hollandiában!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

Max Verstappen az Év Sportembere lett hazájában. A díjátadó ceremóniát szerda este tartották – Max csak virtuálisan volt jelen.

Hirdetés

A Red Bull versenyzője lett a Forma-1 valaha élt legfiatalabb győztese, illetve a királykategória első holland nyertese, mikor Barcelonában legyőzte a Ferrarikat.

Hirdetés

Verstappen nem volt jelen, hogy átvegye a díjat – helyette a korábbi holland versenyző és sportautó sztár, Jan Lammers tette ezt meg. Max egy videóüzeneten keresztül mondta el a közönségnek, mennyire megtisztelő számára az elismerés. 

“Egy kiváló szezon volt a számomra, sok csúcsponttal.” – mondta Max – “Természetesen van valami, amire mindig is emlékezni fogok, az pedig nem más, mint a győzelmem. Nagyon érzelmes pillanat volt.”

“Már nagyon fiatal korom óta ezért küzdöttem. Szerintem ezt mindenki megérti a közönség soraiban.”

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A 19 éves holland ötödik lett a bajnokságban, annak ellenére, hogy az első négy futamot a Toro Rosso volánja mögött teljesítette, akiknél tavaly debütált. 

Verstappen megemlítette Johan Cruyff-ot is, a holland focistalegendát, aki idén márciusban hajtotta örök álomra a fejét. Maxet a szezon előtti barcelonai teszteken, pár héttel a halála előtt még élőben követte figyelemmel.

“Nagyon boldog vagyok, hogy találkozhattam vele.” – tette hozzá Max – “Természetesen ez valami nagyon-nagyon érzelmes dolog a győzelem után.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A japánok jobbnak látták, ha időben gondoskodnak a kellő készletről, és szerdán megérkezik a negyedik hajtáslánc Barcelonába. Az utánpótlásra szükség van, mert a második motort vették ki két nap...

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...