Újabb nagy fogás a Ferrarinál?

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

A jelek szerint Marco Mattiacci csapatfőnök nem áll le a szerkezetátalakításokat érintő személyi változtatásokkal és most egy újabb nagy név csatlakozhat a Ferrarihoz.

Hirdetés

Adam Cooper, a Forma-1 egyik legmegbízhatóbb és leghitelesebb független riportere most arról ír, hogy Bob Bell hamarosan csatlakozhat a Ferrarihoz. A Mercedes korábbi technikai főnökét már hónapokkal ezelőtt összeboronálták az olaszokkal, de azóta nagy a csend.

Hirdetés

Most úgy tűnik, hogy Bell valóban átteszi a székhelyét Maranellóba, amit eddig amiatt nem tudott megtenni, mert még mindig a Mercedes alkalmazottja, de nem az F1-es részlegen dolgozik.

A Ferrari szóvivője megerősíteni, de tagadni sem akarta a híreket. A szóvivő annyit elárult, hogy Mattiacci új szakembereket toboroz, és teszi ezt annak érdekében, hogy erősebb legyen a Ferrari.

Bell komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik, aki a Mercedes előtt a McLarennel, a Benetonnal, a Jordannel, és a Renault-val ért el sikereket. A franciáknál kulcsszerepet játszott, amikor Fernando Alonso 2005-ben és 2006-ban bajnok lett. 2009 év végén rövid ideig csapatfőnökként is tevékenykedett a Renault-nál, majd a mercedeses csatlakozásáig a gárda ügyvezető igazgatója volt.

Hirdetés
Cikk archívum...