Új állás: Rosberg a ralikrossz világa felé kacsingat?

Hírek


Hirdetés

A Forma-1 regnáló világbajnoka az utolsó futam és a cím megszerzése után a visszavonulás mellett döntött, azóta pedig folyamatosak a pletykák azzal kapcsolatban, hogy mihez is kezd majd magával a Mercedes egykori versenyzője.

Hirdetés

Nos, a nemzetközi sajtó számos őrült ötletet bedobott már a vízbe, ám mind közül talán a mostani a legvadabb, amely szerint a Mercedes 2017-ben beszáll a ralikrossz-világbajnokságba, egyik versenyzőjük pedig Nico Rosberg lesz, aki olyan nevek ellen veheti majd fel a kesztyűt, mint Mattias Ekström, Petter Solberg, vagy épp Timo Scheider.

Hirdetés

Bár nehéz elképzelni, hogy Rosberg jól illeszkedne a ralikrossz világába, épp Ekström példája mutatja, hogy más sorozatokból is érkezhetnek sikeres versenyzők, hiszen a DTM-ben edződött pilóta egyéni és csapatszinten is bajnoki címet ünnepelhetett idén.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Rosbergnek azonban akkor sem kell kétségbe esnie, ha a ralis pályafutás nem jönne össze, hiszen a GP2-es érdekeltséggel bíró Alejandro Agag a bécsi FIA gálán viccesen megjegyezte, hogy szét fog nézni a piacon, mert úgy hallotta, valaki hirtelen elérhetővé vált.

De kanyarodjunk is vissza rögtön a ralis témához, ugyanis az egész nem más, mint egy vicc, amit a Barcelona RX Twitter csatornája sütött el ma, az „ártatlanok napján”, ami Spanyolországban tökéletesen megfelel annak, amit mi itthon „bolondok napjaként” emlegetünk. Rosberg tehát továbbra is szabad, a jövőbeni versenyzéssel kapcsolatos tervei pedig talán még saját magában sem fogalmazódtak meg.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...