Távozott a Williamstől a technikai vezető, utat engedve Lowe számára?

Hírek


Hirdetés

Ezt írja az Autosport, habár a Williams nem kívánta kommentálni a hírt. Pat Symonds távozásáról régóta beszélnek, elméletileg Paddy Lowe érkezne a helyére a Mercedestől.

Hirdetés

A 63 éves Symonds 2013 közepén csatlakozott a Williamshez, a rákövetkező két évben a harmadik helyen végeztek összetettben az erős Mercedes-motorokkal. Idén csak az ötödik hely jött össze, beelőzte őket a Force India is.

Hirdetés

Symonds az 1980-as évek elején érkezett meg a sportba a Toleman csapatnál. Olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Ayrton Senna, Michael Schumacher, Nelson Piquet, és akkor is Enstone-ban dolgozott, amikor Alonsóval nyerték a címeket. A 2008-as szingapúri botrány után eltiltották az F1-től, de az FIA később enyhített ezen, így visszatért.

Az Autosport felkereste a Williamst, de az nem kívánta kommentálni a fentieket. Utódja Lowe lehet, aki hivatalosan továbbra sem hosszabbított a Mercedesszel.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Nem Felipe Massa az egyetlen a Forma-1 történetében, aki először úgy dönt, hogy visszavonul, később mégis visszatér: korábban ugyanezt megcsinálta Niki Lauda, Alan Jones, Nigel Mansell és Michael Schumacher...

Hirdetés
A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber 2018-ban a Mercedes, vagy a Honda motorjaival folytathatja tovább, miután valószínűleg nem újítja meg a szerződését a Ferrarival.

Cikk archívum...