Szerepcsere: Meglepően “manipulatívnak” tartjátok a Red Bullt!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

A Szerepcsere legújabb számában Max Verstappen és Daniil Kvyat viszonyát boncolgattuk a Szingapúri Nagydíjon vívott csatájukat követően. Ti úgy láttátok, hogy a csapat is beleszólt egy kicsit a fiatalok harcába.

Hirdetés

Max Verstappen és Daniil Kvyat nem olyan biztos, hogy annyira lazán vette a közöttük zajló szoros csatát a Szingapúri Nagydíj után. Bár a kamerák előtt természetesen mindketten pozitívan és nyugodtan nyilatkoztak, a valóság ennél sokkal összetettebb lehet.

Hirdetés

szerző: Zajos Klára, GP-live

A szavazataitok szerint a Red Bull csapatutasítást alkalmazott Verstappen javára, amikor rászóltak Kvyat fülére, hogy Alonsóval kell versenyeznie: 62.45% voksolt arra, hogy a csapat nem engedte szabadon küzdeni versenyzőit.

Egyértelmű tehát, hogy a “nem” válaszra 37.55% érkezett.

Most pedig, hogy Kvyat 2017-ben is marad a Toro Rossónál, csak még jobban várjuk az újabb holland-orosz “meccset”!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Visszavonult, de mégsem 3. rész: Nigel Mansell

Visszavonult, de mégsem 3. rész: Nigel Mansell

Nem Felipe Massa az egyetlen a Forma-1 történetében, aki először úgy dönt, hogy visszavonul, később mégis visszatér: korábban ugyanezt megcsinálta Niki Lauda, Alan Jones, Nigel Mansell, Michael Schumacher és...

Hirdetés
Cikk archívum...