SZAVAZÁS: Te kit hoznál Raikkönen helyére a Ferrarihoz 2018-tól?

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

A GP-live.hu újabban arra kíváncsi, hogy az Olvasói megtartanák Kimi Räikkönent 2018-ra, vagy ha nem, akkor kit hoznának a helyére, Sebastian Vettel csapattársaként.

Hirdetés

A finn „Jégember” távozása mindig slágertémának számít a Forma-1-ben. Eddig a pontig azonban rendre új szerződést kapott a Ferraritól, még akkor is, ha csak egy évre.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Nos, 2007 bajnokának kontraktusa az év végén megint az érvényét veszíti, amit egyelőre nem hosszabbítottak meg vele. Vettel a másik SF70H-val az első három versenyből kettőt megnyert és vezeti a bajnokságot a Mercedes előtt, míg Räikkönen még csak a dobogóra sem tudott felállni.

Kimi a beállításokkal küszködik, de néhány rajongói vélemény szerint a Ferrari szándékosan szabotálja a versenyeit, ami már önmagában paródiának hangozhat. Végre versenyképes a csapat, és akkor szabotálják a másik pilótájuk versenyeit, aki ráadásul a legjobb esetben is közvetlen mögötte érne célba? Reális…

Néhány Räikkönen-rajongó is kikezdte már a kedvencét, ami ugyancsak beszédes lehet. A sajtóban pedig már jönnek a nevek: Daniel Ricciardo, Sergio Pérez, Antonio Giovinazzi, Carlos Sainz Jr…

A szavazásunk is ezzel kapcsolatos, miszerint Ti kit hoznátok Räikkönen helyére a Ferrarinál 2018-ban? Maradjunk a realitásnál, így most többek között Verstappen neve sem került bele az opciók közé!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...