Susie Wolffot a brit királynő is elismerésben részesítette!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

A Williams korábbi tesztpilótája a Brit Birodalom Rendjének tagja lett a brit királynő Újévi Kitüntettetek listáján.

Hirdetés

Susie Wolff a kitüntetést a nők sportban betöltött helyzetének javításáért kapta.

Hirdetés

2014-ben Ő lett az első nő 22 év után, aki részt vett egy Forma-1-es versenyhétvégén: a Brit Nagydíj szabadedzésén gurulhatott pályára.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Susie tavaly év végén vonult vissza, és akkor alapította meg a “Merj különbözni” kezdeményezést, hogy a versenyzés minden területén növelje a női részvételt.  

Tisztában van vele, hogy a fiatal lányok példaképe lehet, így többen jelenhetnek majd meg a motorsportok világában. Susie egyébként az Autosport nők a motorsportban különkiadásának egyik vendégszerkesztője volt 2015-ben.

Susie reakciója az elismerésre: „Ez az elismerés a nők helyzetének javításáért a sportban. Mint bármely női versenyző, egyszerűen arra törekedtem, hogy magas szinten versenyezzek és a családomnak, illetve a támogatóimnak hála a véget-nem-érő segítségükkel ezt az álmot el is értem. Ez éppen annyira az Ő elismerésük is, mint az enyém. Most csak arra koncentrálok, hogy a fiatal lányok következő generációja is higgyen ebben, és merjenek különbözni!”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...