Spanyol Nagydíj: 16 éve nem esett, de most eshet a verseny napján

Hírek


Hirdetés

Egyelőre száraz és napos az idő a Spanyol Nagydíj helyszínén, Barcelonában, ám ez hétvégén változhat.Vasárnap leszakadhat az ég, ami mindent megváltoztathat. 

Hirdetés

Fotó: F1-live.hu
A Formula-1-ben mindig is érdekes szerepet játszott az időjárás és ez ezen a hétvégén, Barcelonában is így lehet. A 2012-es spanyol versenyhétvége száraz körülmények mellett vette kezdetét a nulladik nappal csütörtökön.

Pénteken meleg, napos idő várható, miközben a levegő 25°C körül mozog majd. Az időjárás jelentések szerint szombaton, az időmérő edzés napján felhős lesz az ég, de száraz marad az idő.

Vasárnapra azonban esőt jósolnak, de egyelőre kérdéses, hogy az mikor fog megérkezni a helyszínre. 16 éve nem esett az eső a Spanyol Nagydíjon. Akkor Michael Schumacher nyert, mely az első volt számára a Ferrarival.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...