Sergio Pérez Trump-szimpatizáns szponzora elnézést kért

Hírek


XPB Images
Hirdetés

Azután, hogy Sergio Pérez felbontotta szponzori szerződését Hawkersszel egy Trump-szimpatizáns tweet miatt, a napszemüveggyártó cég virtuális kanosszajárásba kezdett, és egy Mexikót segítő alapítványt hozott létre.

Hirdetés

Az ügy egy Twitter-bejegyzés miatt robbant ki, amiben a Hawkers az amerikai elnökké választott Donald Trump mellett áll ki. A tweet publikálása után a mexikói pilóta úgy döntött, hogy szakít azzal a céggel, amely egy az ő országára különösen veszélyes politikust támogat.

Hirdetés

Black Friday előtt itt az első nagy ajánlat! Egy telefon, aminek brutális specifikációjánál már csak az elképesztően olcsó ára a durvább! NAPI BEST!

A cég úgy néz ki, azóta megbánta a véleményét, és nyílt levélben kért elnézést  Force India versenyzőjétől, a következő szavakkal:

Kedves Sergio,

Néha elkövetünk hibákat.

Te jobban tudod ezt mindenkinél.

Ha pedig elkövetünk egy hibát, nem csinálunk úgy, mintha mi sem történt volna, hanem megteszünk mindent, hogy ne fordulhasson elő ismét.

Amint azt tudod, a mi “pilótánk”, a Community Managers a mexikóvárosi irodánkban ült.

Nem csak mi érezzünk magunkat rosszul a történtek miatt, hanem ő is, ugyanis senkit nem állt szándékában megsérteni.

Próbálunk törődni a csapatunkkal. Ő marad köztünk, mi pedig vele együtt továbbra is szurkolni fogunk neked, Sergio.

Veled együtt fogjuk folytatni, a mexikói emberekkel és mindazokkal, akik nemet mondanak a diszkriminációra és a rasszizmusra az egész világon.

Annak érdekében, hogy visszatérj hozzánk, szeretnénk létrehozni egy alapítványt a te neveddel. A Fundación Querido Sergio x Hawkers megalapítására 500 ezer dollárt költünk, és ez a szervezet az emberi jogok védelmében, valamint azok segítésére jött létre, akik kiskorúak, és az a veszély fenyegeti őket, hogy teljesen kiközösíti a társadalom. Innentől kezdve minden évben ugyanennyivel járulunk hozzá az alapítvány működéséhez.

Reméljük, hogy ebből a balesetből valami nagyon jó fog kisülni.”

Hirdetés
Cikk archívum...