Sainz szerint a Mercedes már letette a voksát Bottas mellett

Hírek


Hirdetés

Az idősebb Carlos Sainz úgy értesült, hogy a Mercedes már korábban kinézte magának Bottast, így fiának jelen pillanatban esélye sincs csatlakozni a Mercedeshez.

Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy 2017-től Vatteri Bottas lesz Lewis Hamilton csapattársa, amit a legfrissebb, Spanyolországból érkező hírek is csak alátámasztanak.

Most épp idősebb Carlos Sainz, a Toro Rosso versenyzőjének apja nyilatkozott az ügy kapcsán a spanyol COPE rádiónak, ahol elmondta, a Mercedes már rég eldöntötte, kivel szeretné folytatni a következő szezonban.

Hirdetés

„Semmi esély arra, hogy Carlos a Mercedesnél folytassa, ők ugyanis már Bottas alkalmazása mellett döntöttek, az erről szóló hír bejelentése pedig csak idő kérdése.”

Korábban olyan hírek is megjelentek a sajtóban, melyek szerint a Toro Rosso versenyzője lehet az egyik nagy esélyes a Rosberg által hátrahagyott versenyzői ülésre, ám most úgy tűnik, azt valaki más fogja elfoglalni.

„Ez a kérdés többé már fontos, hiszen a fiam biztosan nem lesz a Mercedes versenyzője”, mondta Carlos Sainz apja. Azt, hogy nem volt teljesen alaptalan az erről szóló hír, az apa korábbi, AS-nek adott nyilatkozata is megerősíti, amiben elismerte, volt kapcsolatfelvétel a két csapat között.

„Váltottunk néhány szót az ügy kapcsán, de a Mercedes számára nagyon nehéz döntés lenne leszerződtetni egy versenyzőt a Red Bull junior csapatából, azzal ugyanis a saját junior programjukat lőnék lábon.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A japánok jobbnak látták, ha időben gondoskodnak a kellő készletről, és szerdán megérkezik a negyedik hajtáslánc Barcelonába. Az utánpótlásra szükség van, mert a második motort vették ki két nap...

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...