Sainz: még egy jó év, és ajtók nyílnak meg előttem

Hírek


fotó:xpb Images
Hirdetés

Ifjabb Carlos Sainz biztos benne, hogy a Red Bull a lehető legjobb módon kezeli a karrierjét, és jelenleg az a legoptimálisabb, ha még egy évet a fiókcsapatnál tölt. A spanyol tehetség azt is leszögezte, egy év múlva sok lehetősége lehet, ha jól…

Hirdetés

A Renault még ingyen motorokat is ajánlott Sainzért, de a Red Bull nem adta a versenyzőjét. Horner azt mondta erről, szerinte jobb helyen van náluk Sainz, a Toro Rosso erősebb csapat, nem fejlődne a gyári alakulatnál. Sainz érezhetően ment volna, tett volna egy lépést, de még nem rendelkezik teljes mértékben sorsa felett.

Hirdetés

„Úgy döntöttünk, hogy az a legjobb nekem és a karrieremnek, ha még egy további szezont teljesítek a Toro Rossóval”- fejtette ki a spanyol versenyző a Sky Sportsnak. „Természetesen azon leszek, hogy megpróbáljam jövőre is tartani ezt a jó szintet, és majd utána látni fogjuk, milyen lehetőségeim vannak 2018-ra.”

„Az elsődleges választás, hogy a Red Bull Racinghez lépjek fel. Ha ott nincs hely nekem, akkor majd találnak megoldást nekem. Biztos vagyok benne, hogy még egy jó év megnyit előttem pár ajtót és lehetőséget”- jegyezte meg végül a madridi.

Hirdetés
Cikk archívum...