Röviden: Már a Caterham F1 Team hivatalos weboldala sem működik

Hírek


Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a csapat minden kapcsolatot megszakít a külvilággal, és eltűnik a feledés homályában.

Hirdetés

A 2010-ben bemutatkozott gárda nagyon ambiciózus célokkal kezdte meg a munkát a Forma-1-ben. Az akkori tulajdonos, Tony Fernandes a Red Bull példáját szerette volna követni a kategóriában, de hamar bele kellett törődnie abba, hogy komolyabb beruházások nélkül még a pontszerzés is lehetetlen számukra.

Hirdetés

Az időközben Caterham névre keresztelt csapat egyre nehezebb anyagi helyzetbe került. Most már ott tartanak, hogy Amerikában és Brazíliában sem lesznek ott. Minden valószínűség szerint az évadzáró Abu Dhabi Nagydíjra sem tudnak majd elutazni a komoly adóságok és a lefoglalt eszközök miatt.

A www.caterhamf1.com hivatalos weboldal sem működik már, ami egy újabb rossz előjel lehet a csapat jövőjét illetően.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Vettel: inkább elöl legyél, semmint üldöző

Vettel: inkább elöl legyél, semmint üldöző

Sebastian Vettel 2014 óta nem vesz részt címért folytatott csatában, de pontosan tudja, milyen érzés üldözőnek vagy üldözöttnek lenni. Ha választhat, akkor inkább az utóbbi, aki jobb esélyekkel bír.

Hirdetés
Vettel védelmébe vette a Ferrarit

Vettel védelmébe vette a Ferrarit

A négyszeres világbajnok kiáll a Ferrari mellett, és úgy érzi, Mexikóban is harcban lehetnek a dobogóért, de a hétvége nem ígérkezik könnyűnek.

Cikk archívum...