Röviden: az FIA elégedett volt a Red Bull rádióüzeneteivel

Hírek


Hirdetés

A Red Bull Racing közölte, hogy tegnap szó sem volt kódolt üzenetekről, legalábbis a Nemzetközi Automobil Szövetség elégedett volt az üzenetekkel. Ennek megfelelően nem beszélhetünk kódolt üzenetekről.

Hirdetés

Charlie Whiting elismerte, hogy a kódolt rádióüzenetek, pontosabban annak meghatározása, hogy mi számít annak, elég ingoványos terület a továbbiakban. Tegnap a Red Bull adott kétes utasításokat Ricciardónak, mindezt a technika kímélése érdekében. Állítólag az akkumulátorokkal volt gond, a rázókövek pedig kárt tettek benne.

Hirdetés

A McLaren kérdőre vonta az üzenetek szabályosságát, feltételezve, hogy azok kódoltnak számítanak. A Red Bull az imént a Twitteren reagált, miszerint “az FIA megerősítette a csapatnak, hogy elégedettek az üzenetekkel, melyek az autó megbízhatóságát érintő aggályokkal kapcsolatosak, tehát nincs szó kódolt üzenetekről”.

Hirdetés
Hülkenbergnek most minden szép és minden jó

Hülkenbergnek most minden szép és minden jó

Vegyes napot zárt szombaton a Renault az Ausztrál Nagydíj időmérőjén, a két versenyző közül Nico Hülkenberg mutatott sokkal jobb teljesítményt. A német ennek megfelelően elégedett is.

Cikk archívum...