Röviden: az FIA elégedett volt a Red Bull rádióüzeneteivel

Hírek


Hirdetés

A Red Bull Racing közölte, hogy tegnap szó sem volt kódolt üzenetekről, legalábbis a Nemzetközi Automobil Szövetség elégedett volt az üzenetekkel. Ennek megfelelően nem beszélhetünk kódolt üzenetekről.

Hirdetés

Charlie Whiting elismerte, hogy a kódolt rádióüzenetek, pontosabban annak meghatározása, hogy mi számít annak, elég ingoványos terület a továbbiakban. Tegnap a Red Bull adott kétes utasításokat Ricciardónak, mindezt a technika kímélése érdekében. Állítólag az akkumulátorokkal volt gond, a rázókövek pedig kárt tettek benne.

Hirdetés

A McLaren kérdőre vonta az üzenetek szabályosságát, feltételezve, hogy azok kódoltnak számítanak. A Red Bull az imént a Twitteren reagált, miszerint “az FIA megerősítette a csapatnak, hogy elégedettek az üzenetekkel, melyek az autó megbízhatóságát érintő aggályokkal kapcsolatosak, tehát nincs szó kódolt üzenetekről”.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...