Rossz hír: Donington nem lép Silverstone helyére a Brit Nagydíjon

Hírek


Hirdetés

A brit pálya teljesen kizárta azt a lehetőséget, hogy átvegye Silverstone helyét az F1-es naptárban, ami újabb problémákhoz vezethet.

Hirdetés

Nemrég számolhattunk be a Brit Nagydíj helyzetéről, mely a magas költségek miatt nem túl rózsás. Silverstone tulajdonosi köre idén kész aktiválni azon záradékát, miszerint megszüntetik a közel 20 évre szóló szerződésüket és 2019 után már nem rendeznek versenyhétvégét az F1-ben.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Bernie Ecclestone nem sokkal később megpróbálta megnyugtatni a rajongókat, miszerint a két másik helyszínnel már kapcsolatba lépett az új helyzet miatt. Nos, Donington teljességgel kizárta azt, hogy Silverstone helyére lépjen.

A pálya 1993-ban adott otthont az Európa Nagydíjnak, és évekkel ezelőtt megpróbált visszatérni, de az a próbálkozás csúfos kudarccal ért véget. Christopher Tate, a pálya ügyvezetője a brit Autosport hasábjain elmondta, egyáltalán nem áll szándékukban belépni az F1-be.

Tate hangsúlyozta, már nem érdeklődnek a modern, nagy sebességű szériák iránt, mivel a pályájukat ismét teljesen át kellene szabniuk ehhez, és ezt nem fogják megtenni. Az ügyvezető sokkal inkább abban bízik, hogy az F1 új tulajdonosa, a Liberty Media egy messze ideálisabb üzleti modellt fog követni, és Silverstone, valamint a Brit Nagydíj megtarthatja a helyét a kalendárban.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...