Rosberg: Olyan jó akarok lenni idén, mint még soha!

F1 hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

A Mercedes GP német versenyzője nagyon pozitívan várja a 2015-ös évet, miközben nem azt tartja a legnagyobb kihívásnak, hogy legyőzze a csapattársát.

Hirdetés

Nico Rosberg tavaly sokáig vezette a bajnokságot, ám végül Lewis Hamilton lett a befutó, köszönhetően annak, hogy a brit nem adta fel és kétszer is képes volt felállni a padlóról.

Hirdetés

Rosberg talán a legintelligensebb versenyzője a mezőnynek, így sok időnek nem kellett eltelnie ahhoz, hogy feldolgozza a dolgokat.

„Itt vagyok és készen állok az új szezonra. Készen állok megmutatni ezt.” – fogalmazott a Sky Sports F1 kérdésére Rosberg.

„Ez egy hosszú szünet volt, és most jó lesz újra munkába állni, valamint újra autót vezetni, megkezdeni a valódi felkészülést az új szezonra.”

„Természetesen jó lett volna világbajnokként zárni az évet, de így is a legjobb szezonomat futhattam a Forma-1-ben, miközben remek eredményeket értem el. Nem mondanám azt, hogy sok idő kellett volna ahhoz, hogy elengedjem ezt a második helyet, de nyilvánvalóan nem a legjobb érzés, ha nem te nyersz.”

„Új élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodtam a 2014-es év alatt, és most újult erővel vágok neki a kihívásoknak. A családom sokat segített abban, hogy elég hamar jól érezzem magam és tovább álljak.”

Ha reálisak akarunk lenni, akkor azt mondhatjuk, hogy idén is a Mercedes két versenyzője fog megküzdeni a címért.

„A legnagyobb kihívást az fogja jelenteni számomra, hogy a lehető legjobb formámat nyújtsam. És persze az, hogy megpróbáljak olyan jó lenni, mint még soha. A második ilyen kihívás az lesz, hogy megpróbáljam legyőzni Lewist és a többi csapatot, akikről egyelőre sokat nem tudunk az erősorrendet illetően. Meglátjuk, hogy mi lesz ezt illetően, de tény, az esélyeink jók, mivel tavaly év végén egy erős alappal fejezhettük be a bajnokságot.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...