Rosberg nem viccel, a hátralévő összes versenyt megnyerné a bajnokságban

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

Nico Rosberg egyértelmű célokat fogalmazott meg az Olasz Nagydíj előtt, amit ugyancsak megnyerne a Mercedesszel.

Hirdetés

A német versenyző kemény napokon van túl, köszönhetően a Belgiumban történteknek, de ha ránézünk a tabellára, akkor azt mondhatjuk, hogy egyértelműen ő jött ki jobban ebből az egészből, annak ellenére is, hogy a Mercedes őt tette felelőssé a balesetben.

Hirdetés

Most Olaszország következik, ahol szintén nagy esélyes lehet, különösen a hosszú egyenesek miatt, ami remekül feküdhet a Mercedes autójának.

Nico Rosberg

Monza egy olyan versenypálya, amit igazán élvezek. Elsősorban a történelme miatt, és a hely valóban fantasztikus, valamint ott vannak a szurkolók – a Tifosik – akik hihetetlen hangulatot csinálnak a hétvégén. Még nem volt szerencsém ezen a versenyen, 2011-ben különösen, de idén a dolgok másképp alakulhatnak.

Egy nagyszerű autó dolgozik alattam, és a Mercedes motorja sokat segíthet, amivel nagy eredményeket érhetünk el.

A bajnokság továbbra is nyitott és a dupla pontokkal Abu Dhabiban bármi megtörténhet. A fennmaradó hét versenyen arra fogok koncentrálni, hogy a maximális pontszámot érjem el, és tudom, hogy ez a csapat célja is, ettől a versenyhétvégétől kezdődően.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Vettel: inkább elöl legyél, semmint üldöző

Vettel: inkább elöl legyél, semmint üldöző

Sebastian Vettel 2014 óta nem vesz részt címért folytatott csatában, de pontosan tudja, milyen érzés üldözőnek vagy üldözöttnek lenni. Ha választhat, akkor inkább az utóbbi, aki jobb esélyekkel bír.

Hirdetés
Vettel védelmébe vette a Ferrarit

Vettel védelmébe vette a Ferrarit

A négyszeres világbajnok kiáll a Ferrari mellett, és úgy érzi, Mexikóban is harcban lehetnek a dobogóért, de a hétvége nem ígérkezik könnyűnek.

Cikk archívum...