Rosberg majdnem “elvesztette” a bajnoki kupát…

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

Nico Rosberg bajnoki turnéra indult a világ körül, miután megnyerte élete első (és a visszavonulását követően úgy tűnik egyben utolsó) Forma-1-es világbajnoki címét. A nagy bajnoki ünneplés alatt azonban a trófea majdnem eltűnt.

Hirdetés

“Nem volt jó érzés, tényleg sokkot kaptam!” – mondta Rosberg a Bild munkatársainak, mikor Berlinben járt a turné részeként. A bajnoki ünneplés alatt az egyik buzgó Mercedes alkalmazott csak segíteni akart…

Hirdetés

“Az éjszaka közepén, a bajnoki ünneplés alatt, valaki úgy döntött, hogy a trófea biztos helyen lesz a gyárban. Csakhogy ezt nem beszéltük meg előre, és senki sem tudott róla.” – mesélte a 31 éves bajnok. A helyzet csak másnap reggel tisztázódott. “Sokáig tartott, és már nagyon hevessé vált a szituáció.”

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Rosberg a bajnoki trófeát monacói otthonában szeretné kiállítani. “Legszívesebben az éjjeliszekrényemre tenném. Nagyon menő lenne a hálószobánkban. Ezt azonban még meg kell beszélnem a feleségemmel, Viviannal.”

“Néha eszembe jut az éjszaka közepén az ünneplés, mikor nem tudok aludni, és csak erre gondolok. Még most is néha hihetetlen.” – mondta a boldog német.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...